Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031

Titolo: Сучасні методи досліджень якості молока
Titoli alternativi: Modern research methods quality of milk
Autori: Рогозюк, А.
Rogozyuk, A.
Affiliation: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Рогозюк А. Сучасні методи досліджень якості молока / Рогозюк А. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 75–76. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description (International): Rogozyuk A. (2020) Suchasni metody doslidzhen yakosti moloka [Modern research methods quality of milk]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 75-76 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Conference/Event: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data: 23-apr-2020
Date of entry: 4-giu-2020
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 637.07
658.562
Parole chiave: молоко
метод. якість
milk
method. Quality
Number of pages: 2
Page range: 75-76
Start page: 75
End page: 76
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. Закон України “Про безпечність та якість харчових продуктів” від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
2. Бубела Т. З. Методи та засоби визначення показників якості продукції: навч.посібник / Т. З. Бубела, П. Г. Столярчук, Є. В. Походило, М. С. Міхалєва, В. М. Ванько. – Львів:Видавництво Львівської політехніки, 2012. – 292 с
3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
References (International): 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv" vid 23.12.1997 No 771/97-VR.
2. Bubela T. Z. Metody ta zasoby vyznachennia pokaznykiv yakosti produktsii: navch.posibnyk, T. Z. Bubela, P. H. Stoliarchuk, Ye. V. Pokhodylo, M. S. Mikhalieva, V. M. Vanko, Lviv:Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2012, 292 s
3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.