Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031

Tytuł: Сучасні методи досліджень якості молока
Inne tytuły: Modern research methods quality of milk
Authors: Рогозюк, А.
Rogozyuk, A.
Akcesoria: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Cytat: Рогозюк А. Сучасні методи досліджень якості молока / Рогозюк А. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 75–76. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Rogozyuk A. (2020) Suchasni metody doslidzhen yakosti moloka [Modern research methods quality of milk]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 75-76 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Konferencja/wydarzenie: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 23-kwi-2020
Date of entry: 4-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 637.07
658.562
Słowa kluczowe: молоко
метод. якість
milk
method. Quality
Strony: 2
Zakres stron: 75-76
Główna strona: 75
Strona końcowa: 76
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32031
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Wykaz piśmiennictwa: 1. Закон України “Про безпечність та якість харчових продуктів” від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
2. Бубела Т. З. Методи та засоби визначення показників якості продукції: навч.посібник / Т. З. Бубела, П. Г. Столярчук, Є. В. Походило, М. С. Міхалєва, В. М. Ванько. – Львів:Видавництво Львівської політехніки, 2012. – 292 с
3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
References: 1. Zakon Ukrainy "Pro bezpechnist ta yakist kharchovykh produktiv" vid 23.12.1997 No 771/97-VR.
2. Bubela T. Z. Metody ta zasoby vyznachennia pokaznykiv yakosti produktsii: navch.posibnyk, T. Z. Bubela, P. H. Stoliarchuk, Ye. V. Pokhodylo, M. S. Mikhalieva, V. M. Vanko, Lviv:Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2012, 292 s
3. .Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi