Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028
Назва: | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса |
Інші назви: | Modification of biocchemical indices in the meat maturity process |
Автори: | Марцинюк, В. Martyniuk, V. |
Приналежність: | Подільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University |
Бібліографічний опис: | Марцинюк В. Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса / Марцинюк В. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Martyniuk V. (2020) Zmina biokhimichnykh pokaznykiv u protsesi dozrivannia miasa [Modification of biocchemical indices in the meat maturity process]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 4-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
УДК: | 543.062 543.61 |
Теми: | м'ясо автоліз. якість meat autolysis. quality |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 69-70 |
Початкова сторінка: | 69 |
Кінцева сторінка: | 70 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. Приліпко Т.М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою тварин / Т.М. Приліпко, Н.В Букалова // Матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конференції «Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи» (Подільський ДАТУ, 26–27 травня 2016 р.). – Кам’янець-Подільський, 2016. – С. 254–257. 2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41 3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. |
References: | 1. Prylipko T.M. Veterynarno-sanitarna otsinka produktiv zaboiu tvaryn, T.M. Prylipko, N.V Bukalova, Materialy VI Mizhnar. nauk.-prakt. konferentsii "Zootekhnichna nauka: istoriia, problemy, perspektyvy" (Podilskyi DATU, 26–27 travnia 2016 y.), Kamianets-Podilskyi, 2016, P. 254–257. 2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41 3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Martyniuk_V-Modification_of_biocchemical_69-70.pdf | 592,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Martyniuk_V-Modification_of_biocchemical_69-70.djvu | 38,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Martyniuk_V-Modification_of_biocchemical_69-70__COVER.png | 436,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.