このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028
Tytuł: | Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса |
Inne tytuły: | Modification of biocchemical indices in the meat maturity process |
Authors: | Марцинюк, В. Martyniuk, V. |
Affiliation: | Подільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Марцинюк В. Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса / Марцинюк В. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description (International): | Martyniuk V. (2020) Zmina biokhimichnykh pokaznykiv u protsesi dozrivannia miasa [Modification of biocchemical indices in the meat maturity process]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 23-kwi-2020 |
Date of entry: | 4-cze-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
UDC: | 543.062 543.61 |
Słowa kluczowe: | м'ясо автоліз. якість meat autolysis. quality |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 69-70 |
Główna strona: | 69 |
Strona końcowa: | 70 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Приліпко Т.М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою тварин / Т.М. Приліпко, Н.В Букалова // Матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конференції «Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи» (Подільський ДАТУ, 26–27 травня 2016 р.). – Кам’янець-Подільський, 2016. – С. 254–257. 2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41 3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. |
References: | 1. Prylipko T.M. Veterynarno-sanitarna otsinka produktiv zaboiu tvaryn, T.M. Prylipko, N.V Bukalova, Materialy VI Mizhnar. nauk.-prakt. konferentsii "Zootekhnichna nauka: istoriia, problemy, perspektyvy" (Podilskyi DATU, 26–27 travnia 2016 y.), Kamianets-Podilskyi, 2016, P. 254–257. 2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41 3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Martyniuk_V-Modification_of_biocchemical_69-70.pdf | 592,32 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
PGNAP_2020_Martyniuk_V-Modification_of_biocchemical_69-70.djvu | 38,91 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
PGNAP_2020_Martyniuk_V-Modification_of_biocchemical_69-70__COVER.png | 436,69 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi