Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028

Título : Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса
Otros títulos : Modification of biocchemical indices in the meat maturity process
Autor : Марцинюк, В.
Martyniuk, V.
Affiliation: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Марцинюк В. Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса / Марцинюк В. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description (International): Martyniuk V. (2020) Zmina biokhimichnykh pokaznykiv u protsesi dozrivannia miasa [Modification of biocchemical indices in the meat maturity process]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Conference/Event: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Fecha de publicación : 23-abr-2020
Date of entry: 4-jun-2020
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 543.062
543.61
Palabras clave : м'ясо
автоліз. якість
meat
autolysis. quality
Number of pages: 2
Page range: 69-70
Start page: 69
End page: 70
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. Приліпко Т.М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою тварин / Т.М. Приліпко, Н.В Букалова // Матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конференції «Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи» (Подільський ДАТУ, 26–27 травня 2016 р.). – Кам’янець-Подільський, 2016. – С. 254–257.
2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
References (International): 1. Prylipko T.M. Veterynarno-sanitarna otsinka produktiv zaboiu tvaryn, T.M. Prylipko, N.V Bukalova, Materialy VI Mizhnar. nauk.-prakt. konferentsii "Zootekhnichna nauka: istoriia, problemy, perspektyvy" (Podilskyi DATU, 26–27 travnia 2016 y.), Kamianets-Podilskyi, 2016, P. 254–257.
2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.