Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorМарцинюк, В.
dc.contributor.authorMartyniuk, V.
dc.coverage.temporal23-24 квітня 2020 року
dc.coverage.temporal23-25 April 2020
dc.date.accessioned2020-06-04T07:36:17Z-
dc.date.available2020-06-04T07:36:17Z-
dc.date.created2020-04-23
dc.date.issued2020-04-23
dc.identifier.citationМарцинюк В. Зміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса / Марцинюк В. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32028-
dc.format.extent69-70
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
dc.subjectм'ясо
dc.subjectавтоліз. якість
dc.subjectmeat
dc.subjectautolysis. quality
dc.titleЗміна біохімічних показників у процесі дозрівання м’яса
dc.title.alternativeModification of biocchemical indices in the meat maturity process
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc543.062
dc.subject.udc543.61
dc.relation.references1. Приліпко Т.М. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою тварин / Т.М. Приліпко, Н.В Букалова // Матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конференції «Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи» (Подільський ДАТУ, 26–27 травня 2016 р.). – Кам’янець-Подільський, 2016. – С. 254–257.
dc.relation.references2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
dc.relation.references3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
dc.relation.referencesen1. Prylipko T.M. Veterynarno-sanitarna otsinka produktiv zaboiu tvaryn, T.M. Prylipko, N.V Bukalova, Materialy VI Mizhnar. nauk.-prakt. konferentsii "Zootekhnichna nauka: istoriia, problemy, perspektyvy" (Podilskyi DATU, 26–27 travnia 2016 y.), Kamianets-Podilskyi, 2016, P. 254–257.
dc.relation.referencesen2. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071-0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
dc.relation.referencesen3. 4. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
dc.identifier.citationenMartyniuk V. (2020) Zmina biokhimichnykh pokaznykiv u protsesi dozrivannia miasa [Modification of biocchemical indices in the meat maturity process]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет
dc.contributor.affiliationPodilsky State Agrarian and Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage69
dc.citation.epage70
dc.citation.conferenceⅢ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Bildumetan azaltzen da:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.