Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32030

Назва: Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам
Інші назви: Quality performance indices of butter oil according to existing standards
Автори: Осадець, О.
Osadec, O.
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет
Podilsky State Agrarian and Technical University
Бібліографічний опис: Осадець О. Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам / Осадець О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 73–74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
Bibliographic description: Osadec O. (2020) Yakisni pokaznyky vershkovoho masla zghidno diiuchym standartam [Quality performance indices of butter oil according to existing standards]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 73-74 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 619
627.48
636.108.09
Теми: якість
вершкове масло
сировина
quality
butter
raw materials
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 73-74
Початкова сторінка: 73
Кінцева сторінка: 74
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32030
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Про безпеку та якість харчових продуктів / Закон України (затверджений ВР України № 771/97 та № 191-V від 24.10.2002 р. В редакції Закона № 2809-IV від 06.09.2005 р., Зміни 2009 p.). - Офіц. зд. - К .: Ветінформ, 2002. - 43 с. - (Нормативний документ Державного комітету ветеринарної медицини України).
2. Постанова (ЄС) № 852/2004 / ЄС Європейського парламенту та Ради від 29.04. 2004 р. Про гігієнічні харчові продукти.
3. ГОСТ 5867–90. Молоко и молочные продукты. Методы определения жира. – Взамен ГОСТ 5867–69, ГОСТ 6822–67 в части п.2.2.; Введ. 01.01.92. – К.: Изд–во стандартов, 1989. – 19 с.
4. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41
5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
References: 1. Pro bezpeku ta yakist kharchovykh produktiv, Zakon Ukrainy (zatverdzhenyi VR Ukrainy No 771/97 ta No 191-V vid 24.10.2002 y. V redaktsii Zakona No 2809-IV vid 06.09.2005 y., Zminy 2009 p.), Ofits. zd, K ., Vetinform, 2002, 43 p, (Normatyvnyi dokument Derzhavnoho komitetu veterynarnoi medytsyny Ukrainy).
2. Postanova (YeS) No 852/2004, YeS Yevropeiskoho parlamentu ta Rady vid 29.04. 2004 y. Pro hihiienichni kharchovi produkty.
3. HOST 5867–90. Moloko i molochnye produkty. Metody opredeleniia zhira, Vzamen HOST 5867–69, HOST 6822–67 v chasti p.2.2.; Vved. 01.01.92, K., Izd–vo standartov, 1989, 19 p.
4. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41
5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.