Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32030
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осадець, О. | |
dc.contributor.author | Osadec, O. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23-25 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T07:36:17Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T07:36:17Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Осадець О. Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам / Осадець О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 73–74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32030 | - |
dc.format.extent | 73-74 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | |
dc.subject | якість | |
dc.subject | вершкове масло | |
dc.subject | сировина | |
dc.subject | quality | |
dc.subject | butter | |
dc.subject | raw materials | |
dc.title | Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам | |
dc.title.alternative | Quality performance indices of butter oil according to existing standards | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 619 | |
dc.subject.udc | 627.48 | |
dc.subject.udc | 636.108.09 | |
dc.relation.references | 1. Про безпеку та якість харчових продуктів / Закон України (затверджений ВР України № 771/97 та № 191-V від 24.10.2002 р. В редакції Закона № 2809-IV від 06.09.2005 р., Зміни 2009 p.). - Офіц. зд. - К .: Ветінформ, 2002. - 43 с. - (Нормативний документ Державного комітету ветеринарної медицини України). | |
dc.relation.references | 2. Постанова (ЄС) № 852/2004 / ЄС Європейського парламенту та Ради від 29.04. 2004 р. Про гігієнічні харчові продукти. | |
dc.relation.references | 3. ГОСТ 5867–90. Молоко и молочные продукты. Методы определения жира. – Взамен ГОСТ 5867–69, ГОСТ 6822–67 в части п.2.2.; Введ. 01.01.92. – К.: Изд–во стандартов, 1989. – 19 с. | |
dc.relation.references | 4. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41 | |
dc.relation.references | 5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. | |
dc.relation.referencesen | 1. Pro bezpeku ta yakist kharchovykh produktiv, Zakon Ukrainy (zatverdzhenyi VR Ukrainy No 771/97 ta No 191-V vid 24.10.2002 y. V redaktsii Zakona No 2809-IV vid 06.09.2005 y., Zminy 2009 p.), Ofits. zd, K ., Vetinform, 2002, 43 p, (Normatyvnyi dokument Derzhavnoho komitetu veterynarnoi medytsyny Ukrainy). | |
dc.relation.referencesen | 2. Postanova (YeS) No 852/2004, YeS Yevropeiskoho parlamentu ta Rady vid 29.04. 2004 y. Pro hihiienichni kharchovi produkty. | |
dc.relation.referencesen | 3. HOST 5867–90. Moloko i molochnye produkty. Metody opredeleniia zhira, Vzamen HOST 5867–69, HOST 6822–67 v chasti p.2.2.; Vved. 01.01.92, K., Izd–vo standartov, 1989, 19 p. | |
dc.relation.referencesen | 4. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41 | |
dc.relation.referencesen | 5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. | |
dc.identifier.citationen | Osadec O. (2020) Yakisni pokaznyky vershkovoho masla zghidno diiuchym standartam [Quality performance indices of butter oil according to existing standards]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 73-74 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет | |
dc.contributor.affiliation | Podilsky State Agrarian and Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 73 | |
dc.citation.epage | 74 | |
dc.citation.conference | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Występuje w kolekcjach: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Osadec_O-Quality_performance_indices_73-74.pdf | 538,36 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
PGNAP_2020_Osadec_O-Quality_performance_indices_73-74.djvu | 37,93 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
PGNAP_2020_Osadec_O-Quality_performance_indices_73-74__COVER.png | 430,74 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi