Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32030
Tytuł: | Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам |
Inne tytuły: | Quality performance indices of butter oil according to existing standards |
Authors: | Осадець, О. Osadec, O. |
Akcesoria: | Подільський державний аграрно-технічний університет Podilsky State Agrarian and Technical University |
Cytat: | Осадець О. Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам / Осадець О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 73–74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Osadec O. (2020) Yakisni pokaznyky vershkovoho masla zghidno diiuchym standartam [Quality performance indices of butter oil according to existing standards]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 73-74 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Data wydania: | 23-kwi-2020 |
Date of entry: | 4-cze-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
UDC: | 619 627.48 636.108.09 |
Słowa kluczowe: | якість вершкове масло сировина quality butter raw materials |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 73-74 |
Główna strona: | 73 |
Strona końcowa: | 74 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32030 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Про безпеку та якість харчових продуктів / Закон України (затверджений ВР України № 771/97 та № 191-V від 24.10.2002 р. В редакції Закона № 2809-IV від 06.09.2005 р., Зміни 2009 p.). - Офіц. зд. - К .: Ветінформ, 2002. - 43 с. - (Нормативний документ Державного комітету ветеринарної медицини України). 2. Постанова (ЄС) № 852/2004 / ЄС Європейського парламенту та Ради від 29.04. 2004 р. Про гігієнічні харчові продукти. 3. ГОСТ 5867–90. Молоко и молочные продукты. Методы определения жира. – Взамен ГОСТ 5867–69, ГОСТ 6822–67 в части п.2.2.; Введ. 01.01.92. – К.: Изд–во стандартов, 1989. – 19 с. 4. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-р. 28-41 5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. |
References: | 1. Pro bezpeku ta yakist kharchovykh produktiv, Zakon Ukrainy (zatverdzhenyi VR Ukrainy No 771/97 ta No 191-V vid 24.10.2002 y. V redaktsii Zakona No 2809-IV vid 06.09.2005 y., Zminy 2009 p.), Ofits. zd, K ., Vetinform, 2002, 43 p, (Normatyvnyi dokument Derzhavnoho komitetu veterynarnoi medytsyny Ukrainy). 2. Postanova (YeS) No 852/2004, YeS Yevropeiskoho parlamentu ta Rady vid 29.04. 2004 y. Pro hihiienichni kharchovi produkty. 3. HOST 5867–90. Moloko i molochnye produkty. Metody opredeleniia zhira, Vzamen HOST 5867–69, HOST 6822–67 v chasti p.2.2.; Vved. 01.01.92, K., Izd–vo standartov, 1989, 19 p. 4. Prylipko T., Bukalova N., Bogatko N. Development of practical measures and ways of their realization for control, management of dairy raw materials and dairy products in accordance with eu norms. Scientific development and achievements ISBN 978-1-9993071- 0-3 London 2018 - volume 4,-r. 28-41 5. Prylipko T., Bukalova N., Lyasota V. Features of introduction of the HACCP system on enterprises of Ukraine. The potential of modern scienct. London 2019 - volume 1. p.p.49-60. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Osadec_O-Quality_performance_indices_73-74.pdf | 538,36 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
PGNAP_2020_Osadec_O-Quality_performance_indices_73-74.djvu | 37,93 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
PGNAP_2020_Osadec_O-Quality_performance_indices_73-74__COVER.png | 430,74 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi