Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026

Назва: Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.
Інші назви: Gel-filtration of proteins of native casein micelles.
Автори: Дуда, Оксана Володимирівна
Duda, O.V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description: Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 21-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Юкало, Володимир Глібович
УДК: УДК 577.112.083/122.2
Теми: гель – фільтрація
gel- filtration
нативні міцели
natural micelles
казеїнові фракції
casein fractions
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин».
Опис: In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
Власник авторського права: © Дуда О.В.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора