Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
Titre: | Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел. |
Autre(s) titre(s): | Gel-filtration of proteins of native casein micelles. |
Auteur(s): | Дуда, Оксана Володимирівна Duda, O.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Date de publication: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 21-fév-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Юкало, Володимир Глібович |
UDC: | УДК 577.112.083/122.2 |
Mots-clés: | гель – фільтрація gel- filtration нативні міцели natural micelles казеїнові фракції casein fractions |
Résumé: | В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин». |
Description: | In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin». |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026 |
Copyright owner: | © Дуда О.В. |
Content type: | Thesis Abstract |
Collection(s) : | 181 — харчові технології |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Duda_Gel-filtration of proteins of native casein micelles..pdf | 183,59 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles_.djvu | 49 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles___COVER.png | 109,69 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration