Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026

Tytuł: Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.
Inne tytuły: Gel-filtration of proteins of native casein micelles.
Authors: Дуда, Оксана Володимирівна
Duda, O.V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description: Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 21-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Юкало, Володимир Глібович
UDC: УДК 577.112.083/122.2
Słowa kluczowe: гель – фільтрація
gel- filtration
нативні міцели
natural micelles
казеїнові фракції
casein fractions
Abstract: В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин».
Opis: In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin».
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
Właściciel praw autorskich: © Дуда О.В.
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora