Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Дуда, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Duda, O.V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-21T19:45:56Z | - |
dc.date.available | 2018-02-21T19:45:56Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026 | - |
dc.description | In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin». | uk_UA |
dc.description.abstract | В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гель – фільтрація | uk_UA |
dc.subject | gel- filtration | uk_UA |
dc.subject | нативні міцели | uk_UA |
dc.subject | natural micelles | uk_UA |
dc.subject | казеїнові фракції | uk_UA |
dc.subject | casein fractions | uk_UA |
dc.title | Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел. | uk_UA |
dc.title.alternative | Gel-filtration of proteins of native casein micelles. | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Дуда О.В. | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 577.112.083/122.2 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Duda_Gel-filtration of proteins of native casein micelles..pdf | 183,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles_.djvu | 49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Duda_Gel-filtration_of_proteins_of_native_casein_micelles___COVER.png | 109,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора