Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorДуда, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorDuda, O.V.-
dc.date.accessioned2018-02-21T19:45:56Z-
dc.date.available2018-02-21T19:45:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationДуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026-
dc.descriptionIn the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin».uk_UA
dc.description.abstractВ дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгель – фільтраціяuk_UA
dc.subjectgel- filtrationuk_UA
dc.subjectнативні міцелиuk_UA
dc.subjectnatural micellesuk_UA
dc.subjectказеїнові фракціїuk_UA
dc.subjectcasein fractionsuk_UA
dc.titleГель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.uk_UA
dc.title.alternativeGel-filtration of proteins of native casein micelles.uk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Дуда О.В.uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udcУДК 577.112.083/122.2uk_UA
dc.identifier.citationenDuda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора