Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026

Pealkiri: Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.
Teised pealkirjad: Gel-filtration of proteins of native casein micelles.
Autor: Дуда, Оксана Володимирівна
Duda, O.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Ilmumisaasta: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 21-vee-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
UDC: УДК 577.112.083/122.2
Märksõnad: гель – фільтрація
gel- filtration
нативні міцели
natural micelles
казеїнові фракції
casein fractions
Kokkuvõte: В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин».
Kirjeldus: In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin».
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
Copyright owner: © Дуда О.В.
Content type: Thesis Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:181 — харчові технології



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid