このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026

タイトル: Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.
その他のタイトル: Gel-filtration of proteins of native casein micelles.
著者: Дуда, Оксана Володимирівна
Duda, O.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Дуда О.В. Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.В. Дуда — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Duda O.V. Gel-filtration of proteins of native casein micelles: the diplom work of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / O.V. Duda ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
発行日: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 21-2月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
UDC: УДК 577.112.083/122.2
キーワード: гель – фільтрація
gel- filtration
нативні міцели
natural micelles
казеїнові фракції
casein fractions
抄録: В дипломній роботі в результаті розшарування системи було виділено міцелярну фракцію казеїну та встановлено фракційний склад фаз після розшарування системи «знежирене молоко – пектин».
記述: In the dissertation, as a result of stratification of the system, the micellar casein fraction was isolated and the fractional composition of the phases was established after the bulking system of the «skim milk – pectin».
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/24026
Copyright owner: © Дуда О.В.
Content type: Thesis Abstract
出現コレクション:181 — харчові технології



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール