Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Título: Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування
Outros títulos: Technical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing process
Authors: Ониськів, Віра Михайлівна
Onyskiv, Vira
Data de edición: 22-Aug-2014
Date of entry: 22-Aug-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 663.5
Palabras chave: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
культивування
дріжджі
перемішування
mixing process
yeast
cultivation
Resumo: Досліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащення
The influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked out
Descrición: Ониськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Content type: Other
Aparece nas Coleccións8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdfАнотація дипломної магістерської роботи76,97 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas