Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Başlık: | Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування |
Diğer Başlıklar: | Technical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing process |
Yazarlar: | Ониськів, Віра Михайлівна Onyskiv, Vira |
Yayın Tarihi: | 22-Ağu-2014 |
Date of entry: | 22-Ağu-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 663.5 |
Anahtar kelimeler: | 8.05050313 обладнання переробних і харчових виробництв культивування дріжджі перемішування mixing process yeast cultivation |
Özet: | Досліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащення The influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked out |
Açıklama: | Ониськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257 |
Content type: | Other |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdf | Анотація дипломної магістерської роботи | 76,97 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları