Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Pealkiri: Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування
Teised pealkirjad: Technical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing process
Autor: Ониськів, Віра Михайлівна
Onyskiv, Vira
Ilmumisaasta: 22-aug-2014
Date of entry: 22-aug-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 663.5
Märksõnad: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
культивування
дріжджі
перемішування
mixing process
yeast
cultivation
Kokkuvõte: Досліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащення
The influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked out
Kirjeldus: Ониськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdfАнотація дипломної магістерської роботи76,97 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid