このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
タイトル: Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування
その他のタイトル: Technical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing process
著者: Ониськів, Віра Михайлівна
Onyskiv, Vira
発行日: 22-8月-2014
Date of entry: 22-8月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 663.5
キーワード: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
культивування
дріжджі
перемішування
mixing process
yeast
cultivation
抄録: Досліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащення
The influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked out
記述: Ониськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Content type: Other
出現コレクション:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdfАнотація дипломної магістерської роботи76,97 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール