Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОниськів, Віра Михайлівна-
dc.contributor.authorOnyskiv, Vira-
dc.date.accessioned2014-08-22T13:34:38Z-
dc.date.available2014-08-22T13:34:38Z-
dc.date.issued2014-08-22T13:34:38Z-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257-
dc.descriptionОниськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с.uk
dc.description.abstractДосліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащенняuk
dc.description.abstractThe influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked outuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05050313uk
dc.subjectобладнання переробних і харчових виробництвuk
dc.subjectкультивуванняuk
dc.subjectдріжджіuk
dc.subjectперемішуванняuk
dc.subjectmixing processuk
dc.subjectyeastuk
dc.subjectcultivationuk
dc.titleТехнічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішуванняuk
dc.title.alternativeTechnical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing processuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc663.5uk
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdfАнотація дипломної магістерської роботи76,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора