Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Titel: Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування
Sonstige Titel: Technical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing process
Autor(en): Ониськів, Віра Михайлівна
Onyskiv, Vira
Erscheinungsdatum: 22-Aug-2014
Date of entry: 22-Aug-2014
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 663.5
Stichwörter: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
культивування
дріжджі
перемішування
mixing process
yeast
cultivation
Zusammenfassung: Досліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащення
The influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked out
Beschreibung: Ониськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Content type: Other
Enthalten in den Sammlungen:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdfАнотація дипломної магістерської роботи76,97 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge