Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Titre: Технічне переоснащення дріжджі-бродильного відділення ДП ‘‘Укрспирт’’ Залозецького МПД з модернізацією дріжджанки та дослідженням процесу перемішування
Autre(s) titre(s): Technical re-engineering of yeast fermentation department for SOE “Ukrspyrt” Zalozetskogo MPD with modernization of yeasting tank and examination of mixing process
Auteur(s): Ониськів, Віра Михайлівна
Onyskiv, Vira
Date de publication: 22-aoû-2014
Date of entry: 22-aoû-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 663.5
Mots-clés: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
культивування
дріжджі
перемішування
mixing process
yeast
cultivation
Résumé: Досліджено вплив теплових та гідродинамічних параметрів роботи дріжджанки на ефективність роботи відділення та розроблено заходи щодо його технічного переоснащення
The influence of yeasting tank thermal and hydrodynamic parameters onto the efficiency of the department is examined and the arrangements for its technical re-engineering are worked out
Description: Ониськів В.М. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Ониськів В.М.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - с.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3257
Content type: Other
Collection(s) :8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Onyskiv V Anotatsia dyplomnoji magisterskoji roboty.pdfАнотація дипломної магістерської роботи76,97 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration