Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-41 зі 41 (час пошуку: 0.016 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив якості води на ефективність миття і дезінфекціїКожин, Владислав; Горюк, Віктор; Кухтин, Микола Дмитрович; Kozhyn, Vladislav; Horiuk, Victor; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина; Кухтин, Микола Дмитрович; Voitko, Christina; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Біоконтроль золотистого стафілокока у стічних водах молокопереробних підприємствГорюк, Юлія; Кухтин, Микола Дмитрович; Horiuk, Yulia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обґрунтування застосування інноваційних технологій виробництва пробіотиківЛясота, Олена; Кухтин, Микола Дмитрович; Lyasota, Olena; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка технології кисломолочних продуктів з вмістом йоштиМамедова, Еміне; Кухтин, Микола Дмитрович; Mamedova, Emine; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Здатність природного сквашування молока та заквасочних культур йогурта і сметани до денітрифікаціїПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Санітарна обробка доїльного устаткування кислотним мийно-дезінфікуючим засобом «тдс» – запорука безпечності і якості молокаЛайтер-Москалюк, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Перкій, Юрій; Laiter-Moskalyuk, Svitlana; Kukhtyn, Mykola; Perkiy, Yurij
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачемГлемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівкиКухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктахСабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогуртуСіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхніКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Лазарюк, Валерій Володимирович; Kravchenyuk, Khrystyna; Kukhtyn, Mykola; Lazaryuk, Valeriy
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Контамінація мікрофлорою замороженої риби залежно від наявності залишкових кількостей антибктеріальних речовинМалімон, Зоя; Кухтин, Микола Дмитрович; Болтик, Наталія; Рущинська, Тетяна; Malimon, Zoya; Kukhtyn, Mykola; Boltyk, Natalia; Ruschinskaya, Tatiana
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Безпечність молока сирого за вмістом нітратівПисків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Розробка технології кисломолочного сиру з додаванням яблучного наповнювачаРудяк, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Салата, Володимир; Rudyak, Natalia; Kukhtyn, Mykola; Salata, Volodymyr
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Дослідження активності житньо-пшеничної закваски з екстрактом базилікуХмеляр, Антон; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmelyar, Anton; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробівРудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna
Article19-тра-201521-січ-2016Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірківКухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Сельський, Володимир Романович; Kukhtyn, Nicholas; Pokotylo, Oleg; Melnychuk, Oksana; Selskyi, Vladimir
Article25-лис-201518-лют-2016Стабілізація ензимів у мийних засобахШинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D.
Article19-лис-20141-лют-2016Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктівДанильчук, Т. Є.; Кухтин, Микола Дмитрович; Danulchyk, T. Y.; Kuhtyn, M. D.
Article19-лис-20141-лют-2016Використання консервантів в харчовій промисловостіЮськів, Н. М.; Кухтин, Микола Дмитрович; Uskiv, N. M.; Kuhtyn, M. D.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктівТретяк, Софія; Кухтин, Микола Дмитрович; Tretyak, Sofia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішуватиВасильків, Олег; Болтик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, Oleg; Boltyk, Natalia; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненнямБазар, Оксана; Кухтин, Микола Дмитрович; Bazar, Oksana; Kukhtyn, Mykola
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Ефективна дезінфекція яєць запорука отримання безпечних яєчних продуктівСвергун, Жанна; Кухтин, Микола Дмитрович; Sverhun, Zhanna; Kukhtyn, Mykola
Article17-лис-201624-бер-2017Вплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатівХміль, Р. О.; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmil, R. O.; Kukhtyn, M. D.
Article17-лис-201624-бер-2017Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумомПінчук, Б. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pinchuk, B. I.; Kukhtyn, M. D.
Article17-лис-201624-бер-2017Вплив засобу «Ензимий» на мікробні біоплівкиШинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D.
Article17-лис-201624-бер-2017Формування біоплівки E.coli на поверхні нержавіючої сталі за температури 17 ± 1 оС з різною шорсткістюКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Kravchenyuk, K. U.; Kukhtyn, M. D.
Article19-лис-20141-лют-2016Обґрунтування доцільності використання сировини для виробництва смузіБосак, А. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Bosak, A. B.; Kuhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молоціКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coliТруханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктахКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктівКарабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D.
Результати 1-41 зі 41 (час пошуку: 0.016 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі