Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923
Назва: | Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати |
Інші назви: | Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided |
Автори: | Васильків, Олег Болтик, Наталія Кухтин, Микола Дмитрович Vasylkiv, Oleg Boltyk, Natalia Kukhtyn, Mykola |
Приналежність: | Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Васильків О. Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати / Олег Васильків, Наталія Болтик, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 53. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Vasylkiv O., Boltyk N., Kukhtyn M. (2022) Normuvannia vmistu nitrativ u molotsi-syrovyni, problema, yaku neobkhidno vyrishuvaty [Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 53 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 53 |
Початкова сторінка: | 53 |
Кінцева сторінка: | 53 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Перелік літератури: | 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10. 2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. |
References: | 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10. 2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53.pdf | 259,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53.djvu | 19,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53__COVER.png | 437,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.