Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923

Назва: Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати
Інші назви: Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided
Автори: Васильків, Олег
Болтик, Наталія
Кухтин, Микола Дмитрович
Vasylkiv, Oleg
Boltyk, Natalia
Kukhtyn, Mykola
Приналежність: Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Васильків О. Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати / Олег Васильків, Наталія Болтик, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 53. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Vasylkiv O., Boltyk N., Kukhtyn M. (2022) Normuvannia vmistu nitrativ u molotsi-syrovyni, problema, yaku neobkhidno vyrishuvaty [Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 53 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 53
Початкова сторінка: 53
Кінцева сторінка: 53
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Перелік літератури: 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10.
2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45.
References: 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10.
2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.