Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923
Titel: | Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати |
Övriga titlar: | Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided |
Författare: | Васильків, Олег Болтик, Наталія Кухтин, Микола Дмитрович Vasylkiv, Oleg Boltyk, Natalia Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Васильків О. Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати / Олег Васильків, Наталія Болтик, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 53. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Vasylkiv O., Boltyk N., Kukhtyn M. (2022) Normuvannia vmistu nitrativ u molotsi-syrovyni, problema, yaku neobkhidno vyrishuvaty [Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 53 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivningsdatum: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Utgivare: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 53 |
Start page: | 53 |
End page: | 53 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10. 2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. |
References (International): | 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10. 2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. |
Content type: | Conference Abstract |
Samling: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53.pdf | 259,4 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53.djvu | 19,91 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53__COVER.png | 437,38 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!