Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38919

Назва: Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів
Інші назви: Analysis of plum filler for production dairy products
Автори: Третяк, Софія
Кухтин, Микола Дмитрович
Tretyak, Sofia
Kukhtyn, Mykola
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Третяк С. Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів / Софія Третяк, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 47. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Tretyak S., Kukhtyn M. (2022) Analiz slyvovoho napovniuvacha dlia vyrobnytstva molochnykh produktiv [Analysis of plum filler for production dairy products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 47 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 47
Початкова сторінка: 47
Кінцева сторінка: 47
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38919
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Перелік літератури: 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk. V. (2016). Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с.
References: 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk. V. (2016). Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.