霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38919
Title: | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів |
Other Titles: | Analysis of plum filler for production dairy products |
Authors: | Третяк, Софія Кухтин, Микола Дмитрович Tretyak, Sofia Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Третяк С. Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів / Софія Третяк, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 47. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Tretyak S., Kukhtyn M. (2022) Analiz slyvovoho napovniuvacha dlia vyrobnytstva molochnykh produktiv [Analysis of plum filler for production dairy products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 47 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 22-九月-2022 |
Date of entry: | 19-十月-2022 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 47 |
Start page: | 47 |
End page: | 47 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38919 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk. V. (2016). Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с. |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk. V. (2016). Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p. |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Tretyak_S-Analysis_of_plum_filler_for_47.pdf | 259,81 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPFSI_2022_Tretyak_S-Analysis_of_plum_filler_for_47.djvu | 19,57 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPFSI_2022_Tretyak_S-Analysis_of_plum_filler_for_47__COVER.png | 453,83 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.