Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167

Назва: Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів
Інші назви: The role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies
Автори: Карабін, Н. І.
Кухтин, Микола Дмитрович
Karabin, N. I.
Kukhtyn, M. D.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Карабін Н. І. Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктів / Н. І. Карабін, Микола Дмитрович Кухтин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 45. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Karabin N. I., Kukhtyn M. D. (2023) Rol fahiv molochnokyslykh mikroorhanizmiv u tekhnolohiiakh vyrobnytstva syru i kyslomolochnykh produktiv [The role of phages of lactic acid microorganisms in cheese and dairy production technologies]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 45 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 45
Початкова сторінка: 45
Кінцева сторінка: 45
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42167
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158.
2. Горюк Ю., & Кухтин М. Д. (2021). Біоконтроль золотистого стафілокока у стічних водах молокопереробних підприємств. Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти “, 81-81.
References: 1. Marcó M. B., Moineau S., & Quiberoni A. (2012). Bacteriophages and dairy fermentations. Bacteriophage, 2(3), 149-158.
2. Horiuk Yu., & Kukhtyn M. D. (2021). Biokontrol zolotystoho stafilokoka u stichnykh vodakh molokopererobnykh pidpryiemstv. Tezy dopovidei Ⅰ Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Yakist vody: biomedychni, tekhnolohichni, ahropromyslovi i ekolohichni aspekty ", 81-81.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.