Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42174

Назва: Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів
Інші назви: The prospects of using bacteriophages to ensure the microbiological resistance of food products
Автори: Васильків, О. Б.
Кухтин, Микола Дмитрович
Vasylkiv, O. B.
Kukhtyn, M. D.
Приналежність: Інститут ветеринарної медицини НААН, Україна
Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Васильків О. Б. Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктів / О. Б. Васильків, Микола Дмитрович Кухтин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 52–53. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Vasylkiv O. B., Kukhtyn M. D. (2023) Perspektyvnist vykorystannia bakteriofahiv dlia zabezpechennia mikrobiolohichnoi stiikosti kharchovykh produktiv [The prospects of using bacteriophages to ensure the microbiological resistance of food products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 52-53 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 52-53
Початкова сторінка: 52
Кінцева сторінка: 53
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42174
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
Перелік літератури: 1. Havelaar A. H., Kirk M. D., Torgerson P. R., Gibb H. J., Hald T., Lake R. J., ...& World Health Organization Foodborne Disease Burden Epidemiology Reference Group. (2015). World Health Organization global estimates and regional comparisons of the burden of foodborne disease in 2010. PLoS medicine, 12(12), e1001923.
2. Scharff, R. L. (2012). Economic burden from health losses due to foodborne illness in the United States. Journal of food protection, 75(1), 123-131.
3. Bajovic B., Bolumar T., & Heinz V. (2012). Quality considerations with high pressure processing of fresh and value added meat products. Meat science, 92(3), 280-289.
4. Salata V., Kukhtyn M., Pekriy Y., Horiuk Y., & Horiuk V. (2018). Activity of washing-disinfecting means “San-active” for sanitary treatment of equipment of meat processing enterprises in laboratory and manufacturing conditions. Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences, 1(1), 10-16.
5. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Семанюк В. І., & Мурська С. Д. (2012). Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування у харчовій промисловості. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 14(3-3 (53)), 302-307.
6. Moye Z. D., Woolston J., & Sulakvelidze A. (2018). Bacteriophage applications for food production and processing. Viruses, 10(4), 205.
7. Horiuk Y., Kukhtyn M., Kernychnyi S., Laiter-Moskaliuk S., Prosyanyi S., & Boltyk N. (2021). Sensitivity of Staphylococcus aureus cultures of different biological origin to commercial bacteriophages and phages of Staphylococcus aureus var. bovis. Veterinary World, 14(6), 1588.
8. Sohaib M., Anjum F. M., Arshad M. S., & Rahman U. U. (2016). Postharvest intervention technologies for safety enhancement of meat and meat based products; a critical review. Journal of food Science and Technology, 53, 19-30.
References: 1. Havelaar A. H., Kirk M. D., Torgerson P. R., Gibb H. J., Hald T., Lake R. J., ...& World Health Organization Foodborne Disease Burden Epidemiology Reference Group. (2015). World Health Organization global estimates and regional comparisons of the burden of foodborne disease in 2010. PLoS medicine, 12(12), e1001923.
2. Scharff, R. L. (2012). Economic burden from health losses due to foodborne illness in the United States. Journal of food protection, 75(1), 123-131.
3. Bajovic B., Bolumar T., & Heinz V. (2012). Quality considerations with high pressure processing of fresh and value added meat products. Meat science, 92(3), 280-289.
4. Salata V., Kukhtyn M., Pekriy Y., Horiuk Y., & Horiuk V. (2018). Activity of washing-disinfecting means "San-active" for sanitary treatment of equipment of meat processing enterprises in laboratory and manufacturing conditions. Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences, 1(1), 10-16.
5. Kukhtyn M. D., Perkii Yu. B., Semaniuk V. I., & Murska S. D. (2012). Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia u kharchovii promyslovosti. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 14(3-3 (53)), 302-307.
6. Moye Z. D., Woolston J., & Sulakvelidze A. (2018). Bacteriophage applications for food production and processing. Viruses, 10(4), 205.
7. Horiuk Y., Kukhtyn M., Kernychnyi S., Laiter-Moskaliuk S., Prosyanyi S., & Boltyk N. (2021). Sensitivity of Staphylococcus aureus cultures of different biological origin to commercial bacteriophages and phages of Staphylococcus aureus var. bovis. Veterinary World, 14(6), 1588.
8. Sohaib M., Anjum F. M., Arshad M. S., & Rahman U. U. (2016). Postharvest intervention technologies for safety enhancement of meat and meat based products; a critical review. Journal of food Science and Technology, 53, 19-30.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.