Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing by Author Назарко, Ірина Степанівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Conference Abstract
2-五月-2018
3-七月-2018
Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення
Назарко, Ірина Степанівна
;
Nazarko, Iryna
Conference Abstract
28-九月-2023
21-十一月-2023
Використання добавок у сучасних молочних продуктах
Назарко, Ірина Степанівна
;
Салук, Інна
;
Білецька, Галина
;
Nazarko, Iryna
;
Saluk, Inna
;
Biletska, Halyna
Article
四月-2016
8-七月-2016
Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗ
Назарко, Ірина Степанівна
Article
18-五月-2016
8-六月-2016
Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення
Назарко, Ірина Степанівна
;
Nazarko, Iryna
Conference Abstract
24-五月-2023
19-七月-2023
Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів
Назарко, Ірина Степанівна
;
Салук, Інна
;
Білецька, Галина
;
Nazarko, Iryna
;
Saluk, Inna
;
Biletska, Halyna
Handbook
2019
27-八月-2019
Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract
11-十月-2017
28-十月-2017
Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів
Назарко, Ірина Степанівна
;
Матіяш, Ольга
;
Nazarko, Iryna
;
Matiiash, Olha
Conference Abstract
28-九月-2023
21-十一月-2023
Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів
Фігуш, Петро
;
Назарко, Ірина Степанівна
;
Figush, Petro
;
Nazarko, Iryna
Book
8-七月-2016
8-七月-2016
Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»
Назарко, Ірина Степанівна
Book
五月-2017
27-六月-2017
Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)
Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructions
六月-2020
29-六月-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructions
六月-2020
29-六月-2020
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.
Назарко, Ірина Степанівна
;
Покотило, Олег Степанович
Learning Object
8-七月-2016
8-七月-2016
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
十月-2020
13-六月-2021
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»
Вічко, Олена Іванівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2018
17-十二月-2018
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна
-
五月-2017
19-六月-2017
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Learning Object
五月-2017
18-六月-2017
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»
Джур, Ярослава Богданівна
;
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
三月-2019
20-六月-2019
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations
2021
9-十月-2021
Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах
Копчак, Наталія Григорівна
;
Kopchak, Nataliia
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Karpyk, Halyna Viktorivna
;
Кравченюк, Христина Юріївна
;
Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna
;
Назарко, Ірина Степанівна
;
Nazarko, Iryna Stepanivna
Methodical recommendations
五月-2018
24-六月-2018
Органічна хімія
Назарко, Ірина Степанівна
;
Вічко, Олена Іванівна