Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802
Назва: | Використання добавок у сучасних молочних продуктах |
Інші назви: | Use of additives in modern dairy products |
Автори: | Назарко, Ірина Степанівна Салук, Інна Білецька, Галина Nazarko, Iryna Saluk, Inna Biletska, Halyna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Хмельницький національний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Назарко І. С. Використання добавок у сучасних молочних продуктах / Ірина Назарко, Інна Салук, Галина Білецька // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 76–77. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Nazarko I., Saluk I., Biletska H. (2023) Vikoristannia dobavok u suchasnikh molochnikh produktakh [Use of additives in modern dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 76-77 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 76-77 |
Початкова сторінка: | 76 |
Кінцева сторінка: | 77 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut https://uk.dobavkam.net/additives/e |
Перелік літератури: | 1. Поліщук Г.Є., Кочубей-Литвиненко О.В., Осьмак Т.Г., Басс О.О. Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: Підруч.- За ред. Г.Є. Поліщук . - К.: НУХТ. – 2020. – 222с. 2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Виробництво молока та молочних продуктів. Які матеріали і технології для цього використовують. 3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Все про Е- добавки та склад продуктів. |
References: | 1. Polishchuk H.Ye., Kochubei-Lytvynenko O.V., Osmak T.H., Bass O.O. Innovatsiini kharchovi inhrediienty u tekhnolohiiakh molochnykh ta molokovmisnykh produktiv: Pidruch, ed. H.Ye. Polishchuk , K., NUKhT, 2020, 222p. 2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Vyrobnytstvo moloka ta molochnykh produktiv. Yaki materialy i tekhnolohii dlia tsoho vykorystovuiut. 3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Vse pro E- dobavky ta sklad produktiv. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Nazarko_I-Use_of_additives_in_modern_76-77.pdf | 595,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Nazarko_I-Use_of_additives_in_modern_76-77.djvu | 33,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Nazarko_I-Use_of_additives_in_modern_76-77__COVER.png | 398,5 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.