Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802

Назва: Використання добавок у сучасних молочних продуктах
Інші назви: Use of additives in modern dairy products
Автори: Назарко, Ірина Степанівна
Салук, Інна
Білецька, Галина
Nazarko, Iryna
Saluk, Inna
Biletska, Halyna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Хмельницький національний університет, Україна
Бібліографічний опис: Назарко І. С. Використання добавок у сучасних молочних продуктах / Ірина Назарко, Інна Салук, Галина Білецька // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 76–77. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Nazarko I., Saluk I., Biletska H. (2023) Vikoristannia dobavok u suchasnikh molochnikh produktakh [Use of additives in modern dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 76-77 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 28-вер-2023
Дата внесення: 21-лис-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 76-77
Початкова сторінка: 76
Кінцева сторінка: 77
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802
ISBN: 978-617-7875-66-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut
https://uk.dobavkam.net/additives/e
Перелік літератури: 1. Поліщук Г.Є., Кочубей-Литвиненко О.В., Осьмак Т.Г., Басс О.О. Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: Підруч.- За ред. Г.Є. Поліщук . - К.: НУХТ. – 2020. – 222с.
2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Виробництво молока та молочних продуктів. Які матеріали і технології для цього використовують.
3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Все про Е- добавки та склад продуктів.
References: 1. Polishchuk H.Ye., Kochubei-Lytvynenko O.V., Osmak T.H., Bass O.O. Innovatsiini kharchovi inhrediienty u tekhnolohiiakh molochnykh ta molokovmisnykh produktiv: Pidruch, ed. H.Ye. Polishchuk , K., NUKhT, 2020, 222p.
2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Vyrobnytstvo moloka ta molochnykh produktiv. Yaki materialy i tekhnolohii dlia tsoho vykorystovuiut.
3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Vse pro E- dobavky ta sklad produktiv.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.