Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42178

Назва: Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів
Інші назви: Influence of water quality on production of quality food products
Автори: Назарко, Ірина Степанівна
Салук, Інна
Білецька, Галина
Nazarko, Iryna
Saluk, Inna
Biletska, Halyna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Хмельницький національний університет, Україна
Бібліографічний опис: Назарко І. С. Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів / Ірина Назарко, Інна Салук, Галина Білецька // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 56–57. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Nazarko I., Saluk I., Biletska H. (2023) Vplyv yakosti vody na vyrobnytstvo yakisnykh kharchoiykh produktiv [Influence of water quality on production of quality food products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 56-57 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 24-тра-2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.,
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 травня 2023 року
24-25 May 2023
УДК: 664
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 56-57
Початкова сторінка: 56
Кінцева сторінка: 57
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42178
ISBN: 978-617-7875-61-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://ukrbukva.net/page,3,98797-Voda-vhlebopekarnom-proizvodstve.html
https://ips.ligazakon.net/document/Re17747
http://www.tsatu.edu.ua/ettp/wp-content/uploads/sites/25/19-mashkin-m.-i.-tehnolohija-vyrobnyctva-moloka-i-molochnyh-produktiv.pdf
Перелік літератури: 1. Вода в хлібопекарському виробництві. https://ukrbukva.net/page,3,98797-Voda-vhlebopekarnom-proizvodstve.html
2. Державні санітарні норми та правила «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» (ДСанПІН 2.2.4–171–10). МОЗ України. Наказ від 12.05.2010 р. № 400. https://ips.ligazakon.net/document/Re17747
3. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. http://www.tsatu.edu.ua/ettp/wp-content/uploads/sites/25/19-mashkin-m.-i.-tehnolohija-vyrobnyctva-moloka-i-molochnyh-produktiv.pdf
References: 1. Voda v khlibopekarskomu vyrobnytstvi. https://ukrbukva.net/page,3,98797-Voda-vhlebopekarnom-proizvodstve.html
2. Derzhavni sanitarni normy ta pravyla "Hihiienichni vymohy do vody pytnoi, pryznachenoi dlia spozhyvannia liudynoiu" (DSanPIN 2.2.4–171–10). MOZ Ukrainy. Nakaz vid 12.05.2010 y. No 400. https://ips.ligazakon.net/document/Re17747
3. Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka i molochnykh produktiv. http://www.tsatu.edu.ua/ettp/wp-content/uploads/sites/25/19-mashkin-m.-i.-tehnolohija-vyrobnyctva-moloka-i-molochnyh-produktiv.pdf
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.