Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42178
Назва: | Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів |
Інші назви: | Influence of water quality on production of quality food products |
Автори: | Назарко, Ірина Степанівна Салук, Інна Білецька, Галина Nazarko, Iryna Saluk, Inna Biletska, Halyna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Хмельницький національний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Назарко І. С. Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів / Ірина Назарко, Інна Салук, Галина Білецька // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 56–57. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Nazarko I., Saluk I., Biletska H. (2023) Vplyv yakosti vody na vyrobnytstvo yakisnykh kharchoiykh produktiv [Influence of water quality on production of quality food products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 56-57 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 24-тра-2023 |
Дата внесення: | 19-лип-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 56-57 |
Початкова сторінка: | 56 |
Кінцева сторінка: | 57 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42178 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://ukrbukva.net/page,3,98797-Voda-vhlebopekarnom-proizvodstve.html https://ips.ligazakon.net/document/Re17747 http://www.tsatu.edu.ua/ettp/wp-content/uploads/sites/25/19-mashkin-m.-i.-tehnolohija-vyrobnyctva-moloka-i-molochnyh-produktiv.pdf |
Перелік літератури: | 1. Вода в хлібопекарському виробництві. https://ukrbukva.net/page,3,98797-Voda-vhlebopekarnom-proizvodstve.html 2. Державні санітарні норми та правила «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» (ДСанПІН 2.2.4–171–10). МОЗ України. Наказ від 12.05.2010 р. № 400. https://ips.ligazakon.net/document/Re17747 3. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. http://www.tsatu.edu.ua/ettp/wp-content/uploads/sites/25/19-mashkin-m.-i.-tehnolohija-vyrobnyctva-moloka-i-molochnyh-produktiv.pdf |
References: | 1. Voda v khlibopekarskomu vyrobnytstvi. https://ukrbukva.net/page,3,98797-Voda-vhlebopekarnom-proizvodstve.html 2. Derzhavni sanitarni normy ta pravyla "Hihiienichni vymohy do vody pytnoi, pryznachenoi dlia spozhyvannia liudynoiu" (DSanPIN 2.2.4–171–10). MOZ Ukrainy. Nakaz vid 12.05.2010 y. No 400. https://ips.ligazakon.net/document/Re17747 3. Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka i molochnykh produktiv. http://www.tsatu.edu.ua/ettp/wp-content/uploads/sites/25/19-mashkin-m.-i.-tehnolohija-vyrobnyctva-moloka-i-molochnyh-produktiv.pdf |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Nazarko_I-Influence_of_water_quality_56-57.pdf | 665,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Nazarko_I-Influence_of_water_quality_56-57.djvu | 34,59 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Nazarko_I-Influence_of_water_quality_56-57__COVER.png | 493,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.