Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50393
Tytuł: Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмів
Authors: Бейко, Людмила Анатоліївна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. А. Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмів. [Монографія] — К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2025. — 213 с.
Data wydania: 2025
Data archiwizacji: 2025
Date of entry: 12-gru-2025
Wydawca: ФОП Ямчинський О.В.
Kraj (kod): UA
Place edycja: Київ
UDC: 664.0:637.52
Strony: 213
Abstract: Проаналізований сучасний стан та доцільність використання живих організмів у виробництві м'ясних продуктів. Досліджені та визначені умови використання у виробництві ферментованих м'ясних виробів пропіоновокислих бактерій здатних синтезувати пропіонову кислоту пригнічучи розвиток небезпечної мікрофлори та надавати продуктам специфічного аромату. Визначені оптимальні умови розвитку пропіоновокислих бактерій; розроблена експериментальна рецептура фаршевих ковбасних виробів; визначена технологічна перевага і роль пропіоновокислих бактерій при посолі м'ясної сировини при процесі осадки та готових ковбасних виробів; визначено вплив пропіоновокислих бактерій на біологічну цінність ковбасних виробів, представлені мікроструктурні дослідження контрольних та дослідних зразків і результати сенсорної оцінки якості ковбас.
Opis: Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України ( Протокол № 4 від 22.10 2025 року)
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50393
ISBN: 978-617-8718-48-0
Właściciel praw autorskich: © Л. А. Бейко, 2025
© НУБіП України, 2025
Typ zawartości: Monograph
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Beyko L. A. _Monohrafiya_ 2025.docx48,44 MBMicrosoft Word XMLPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora