Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50393| Заглавие: | Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмів |
| Автори: | Бейко, Людмила Анатоліївна |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. А. Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмів. [Монографія] — К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2025. — 213 с. |
| Дата на Публикуване: | 2025 |
| Submitted date: | 2025 |
| Date of entry: | 12-Дек-2025 |
| Издател: | ФОП Ямчинський О.В. |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Київ |
| UDC: | 664.0:637.52 |
| Number of pages: | 213 |
| Резюме: | Проаналізований сучасний стан та доцільність використання живих організмів у виробництві м'ясних продуктів. Досліджені та визначені умови використання у виробництві ферментованих м'ясних виробів пропіоновокислих бактерій здатних синтезувати пропіонову кислоту пригнічучи розвиток небезпечної мікрофлори та надавати продуктам специфічного аромату. Визначені оптимальні умови розвитку пропіоновокислих бактерій; розроблена експериментальна рецептура фаршевих ковбасних виробів; визначена технологічна перевага і роль пропіоновокислих бактерій при посолі м'ясної сировини при процесі осадки та готових ковбасних виробів; визначено вплив пропіоновокислих бактерій на біологічну цінність ковбасних виробів, представлені мікроструктурні дослідження контрольних та дослідних зразків і результати сенсорної оцінки якості ковбас. |
| Описание: | Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України ( Протокол № 4 від 22.10 2025 року) |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50393 |
| ISBN: | 978-617-8718-48-0 |
| Copyright owner: | © Л. А. Бейко, 2025 © НУБіП України, 2025 |
| Content type: | Monograph |
| Показва се в Колекции: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Beyko L. A. _Monohrafiya_ 2025.docx | 48,44 MB | Microsoft Word XML | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти