Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50393Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бейко, Людмила Анатоліївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-12T13:34:32Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-12T13:34:32Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.date.submitted | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Бейко Л. А. Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмів. [Монографія] — К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2025. — 213 с. | uk_UA |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8718-48-0 | - |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50393 | - |
| dc.description | Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України ( Протокол № 4 від 22.10 2025 року) | uk_UA |
| dc.description.abstract | Проаналізований сучасний стан та доцільність використання живих організмів у виробництві м'ясних продуктів. Досліджені та визначені умови використання у виробництві ферментованих м'ясних виробів пропіоновокислих бактерій здатних синтезувати пропіонову кислоту пригнічучи розвиток небезпечної мікрофлори та надавати продуктам специфічного аромату. Визначені оптимальні умови розвитку пропіоновокислих бактерій; розроблена експериментальна рецептура фаршевих ковбасних виробів; визначена технологічна перевага і роль пропіоновокислих бактерій при посолі м'ясної сировини при процесі осадки та готових ковбасних виробів; визначено вплив пропіоновокислих бактерій на біологічну цінність ковбасних виробів, представлені мікроструктурні дослідження контрольних та дослідних зразків і результати сенсорної оцінки якості ковбас. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ФОП Ямчинський О.В. | uk_UA |
| dc.title | Наукове обгрунтування та розробка полікомпонентних харчових продуктів з використанням пробіотичних мікроорганізмів | uk_UA |
| dc.type | Monograph | uk_UA |
| dc.rights.holder | © Л. А. Бейко, 2025 | uk_UA |
| dc.rights.holder | © НУБіП України, 2025 | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Київ | uk_UA |
| dc.format.pages | 213 | - |
| dc.subject.udc | 664.0:637.52 | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Beyko L. A. _Monohrafiya_ 2025.docx | 48,44 MB | Microsoft Word XML | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools