Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50169

Назва: Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів
Інші назви: Application of black wheat in the modernization of meat products
Автори: Белінський, О. В.
Галенко, О. О.
Belinskyi, O.
Galenko, O.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Белінський О. В. Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів / О. В. Белінський, О. О. Галенко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Бібліографічне посилання: Белінський О. В., Галенко О. О. Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 15–16.
Bibliographic citation (APA): Belinskyi, O., & Galenko, O. (2025). Zastosuvannia chornozernoi pshenytsi u modernizatsii miasnykh produktiv [Application of black wheat in the modernization of meat products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 15-16. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Belinskyi O., Galenko O. (2025) Zastosuvannia chornozernoi pshenytsi u modernizatsii miasnykh produktiv [Application of black wheat in the modernization of meat products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 15-16 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата публікації: 25-вер-2025
Дата внесення: 28-жов-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25 – 26 вересня 2025 р.
УДК: 637.5
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 15-16
Початкова сторінка: 15
Кінцева сторінка: 16
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50169
ISBN: 978-617-8751-03-6
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://doi.org/10.3390/molecules200915666
https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5
https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197
Перелік літератури: 1. Пасічний, В. М., Страшинський, І. М., Фурсік, О. П., Віхоть, К. О., Анісімова, А. В. (2015). Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м'ясних фаршевих систем. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького. Технічні науки. Серія : Харчові технології. 17(1(61), 88–92.
2. Development of technology of gerontologic food pastes / Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bogun V. // Ukrainian Journal of Food Science. – 2016. – Vol. 4(1). – P. 229–236.
3. Iriti M., Faoro F. Wheat bran phenolic acids: bioavailability and antioxidant activity in functional foods. Nutrients. 2015. https://doi.org/10.3390/molecules200915666
4. ResearchGate. Antioxidant properties of wheat bran against oxidative stress. Putzbach I. 2013. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5
5. Cantele C., Potenziani G., et al. Effect of alkylresorcinols isolated from wheat bran on the oxidative stability of minced-meat models. Antioxidants. 2024. https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197
References: 1. Pasichnyi, V. M., Strashynskyi, I. M., Fursik, O. P., Vikhot, K. O., Anisimova, A. V. (2015). Vlastyvosti hidratovanykh funktsionalnykh kharchovykh kompozytsii dlia miasnykh farshevykh system. Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S. Z. Hzhytskoho. Tekhnichni nauky. Seriia : Kharchovi tekhnolohii. 17(1(61), 88–92.
2. Development of technology of gerontologic food pastes, Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bogun V., Ukrainian Journal of Food Science, 2016, Vol. 4(1), P. 229–236.
3. Iriti M., Faoro F. Wheat bran phenolic acids: bioavailability and antioxidant activity in functional foods. Nutrients. 2015. https://doi.org/10.3390/molecules200915666
4. ResearchGate. Antioxidant properties of wheat bran against oxidative stress. Putzbach I. 2013. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5
5. Cantele C., Potenziani G., et al. Effect of alkylresorcinols isolated from wheat bran on the oxidative stability of minced-meat models. Antioxidants. 2024. https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.