Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50169
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Белінський, О. В. | |
| dc.contributor.author | Галенко, О. О. | |
| dc.contributor.author | Belinskyi, O. | |
| dc.contributor.author | Galenko, O. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:42Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:42Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Белінський О. В. Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів / О. В. Белінський, О. О. Галенко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50169 | - |
| dc.format.extent | 15-16 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.3390/molecules200915666 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5 | |
| dc.relation.uri | https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197 | |
| dc.title | Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів | |
| dc.title.alternative | Application of black wheat in the modernization of meat products | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 637.5 | |
| dc.relation.references | 1. Пасічний, В. М., Страшинський, І. М., Фурсік, О. П., Віхоть, К. О., Анісімова, А. В. (2015). Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м'ясних фаршевих систем. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького. Технічні науки. Серія : Харчові технології. 17(1(61), 88–92. | |
| dc.relation.references | 2. Development of technology of gerontologic food pastes / Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bogun V. // Ukrainian Journal of Food Science. – 2016. – Vol. 4(1). – P. 229–236. | |
| dc.relation.references | 3. Iriti M., Faoro F. Wheat bran phenolic acids: bioavailability and antioxidant activity in functional foods. Nutrients. 2015. https://doi.org/10.3390/molecules200915666 | |
| dc.relation.references | 4. ResearchGate. Antioxidant properties of wheat bran against oxidative stress. Putzbach I. 2013. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5 | |
| dc.relation.references | 5. Cantele C., Potenziani G., et al. Effect of alkylresorcinols isolated from wheat bran on the oxidative stability of minced-meat models. Antioxidants. 2024. https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197 | |
| dc.relation.referencesen | 1. Pasichnyi, V. M., Strashynskyi, I. M., Fursik, O. P., Vikhot, K. O., Anisimova, A. V. (2015). Vlastyvosti hidratovanykh funktsionalnykh kharchovykh kompozytsii dlia miasnykh farshevykh system. Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S. Z. Hzhytskoho. Tekhnichni nauky. Seriia : Kharchovi tekhnolohii. 17(1(61), 88–92. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Development of technology of gerontologic food pastes, Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bogun V., Ukrainian Journal of Food Science, 2016, Vol. 4(1), P. 229–236. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Iriti M., Faoro F. Wheat bran phenolic acids: bioavailability and antioxidant activity in functional foods. Nutrients. 2015. https://doi.org/10.3390/molecules200915666 | |
| dc.relation.referencesen | 4. ResearchGate. Antioxidant properties of wheat bran against oxidative stress. Putzbach I. 2013. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5 | |
| dc.relation.referencesen | 5. Cantele C., Potenziani G., et al. Effect of alkylresorcinols isolated from wheat bran on the oxidative stability of minced-meat models. Antioxidants. 2024. https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197 | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 15 | |
| dc.citation.epage | 16 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Белінський О. В., Галенко О. О. Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 15–16. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Belinskyi, O., & Galenko, O. (2025). Zastosuvannia chornozernoi pshenytsi u modernizatsii miasnykh produktiv [Application of black wheat in the modernization of meat products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 15-16. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Belinskyi O., Galenko O. (2025) Zastosuvannia chornozernoi pshenytsi u modernizatsii miasnykh produktiv [Application of black wheat in the modernization of meat products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 15-16 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Belinskyi_O-Application_of_black_wheat_15-16.pdf | 539,54 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Belinskyi_O-Application_of_black_wheat_15-16__COVER.png | 1,27 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.