Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50169

Заглавие: Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів
Други Заглавия: Application of black wheat in the modernization of meat products
Автори: Белінський, О. В.
Галенко, О. О.
Belinskyi, O.
Galenko, O.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Белінський О. В. Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів / О. В. Белінський, О. О. Галенко // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 15–16. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Белінський О. В., Галенко О. О. Застосування чорнозерної пшениці у модернізації м’ясних продуктів // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 15–16.
Bibliographic citation (APA): Belinskyi, O., & Galenko, O. (2025). Zastosuvannia chornozernoi pshenytsi u modernizatsii miasnykh produktiv [Application of black wheat in the modernization of meat products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 15-16. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Belinskyi O., Galenko O. (2025) Zastosuvannia chornozernoi pshenytsi u modernizatsii miasnykh produktiv [Application of black wheat in the modernization of meat products]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 15-16 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Дата на Публикуване: 25-Сеп-2025
Date of entry: 28-Окт-2025
Издател: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 637.5
Number of pages: 2
Page range: 15-16
Start page: 15
End page: 16
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50169
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://doi.org/10.3390/molecules200915666
https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5
https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197
References (Ukraine): 1. Пасічний, В. М., Страшинський, І. М., Фурсік, О. П., Віхоть, К. О., Анісімова, А. В. (2015). Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м'ясних фаршевих систем. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького. Технічні науки. Серія : Харчові технології. 17(1(61), 88–92.
2. Development of technology of gerontologic food pastes / Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bogun V. // Ukrainian Journal of Food Science. – 2016. – Vol. 4(1). – P. 229–236.
3. Iriti M., Faoro F. Wheat bran phenolic acids: bioavailability and antioxidant activity in functional foods. Nutrients. 2015. https://doi.org/10.3390/molecules200915666
4. ResearchGate. Antioxidant properties of wheat bran against oxidative stress. Putzbach I. 2013. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5
5. Cantele C., Potenziani G., et al. Effect of alkylresorcinols isolated from wheat bran on the oxidative stability of minced-meat models. Antioxidants. 2024. https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197
References (International): 1. Pasichnyi, V. M., Strashynskyi, I. M., Fursik, O. P., Vikhot, K. O., Anisimova, A. V. (2015). Vlastyvosti hidratovanykh funktsionalnykh kharchovykh kompozytsii dlia miasnykh farshevykh system. Naukovyi visnyk LNUVMB imeni S. Z. Hzhytskoho. Tekhnichni nauky. Seriia : Kharchovi tekhnolohii. 17(1(61), 88–92.
2. Development of technology of gerontologic food pastes, Peshuk L., Galenko O., Radzievska I., Bogun V., Ukrainian Journal of Food Science, 2016, Vol. 4(1), P. 229–236.
3. Iriti M., Faoro F. Wheat bran phenolic acids: bioavailability and antioxidant activity in functional foods. Nutrients. 2015. https://doi.org/10.3390/molecules200915666
4. ResearchGate. Antioxidant properties of wheat bran against oxidative stress. Putzbach I. 2013. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-401716-0.00015-5
5. Cantele C., Potenziani G., et al. Effect of alkylresorcinols isolated from wheat bran on the oxidative stability of minced-meat models. Antioxidants. 2024. https://doi.org/10.1111/1750-3841.13197
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
ICFSI_2025_Belinskyi_O-Application_of_black_wheat_15-16.pdf539,54 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
ICFSI_2025_Belinskyi_O-Application_of_black_wheat_15-16__COVER.png1,27 MBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.