Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154

Tytuł: Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину
Inne tytuły: Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder
Authors: Дерень, Д. О.
Кравченюк, Христина Юріївна
Лазарюк, Валерій Володимирович
Deren, D.
Kravcheniuk, K.
Lazaryuk, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дерень Д. О. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину / Д. О. Дерень, Христина Юріївна Кравченюк, Валерій Володимирович Лазарюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 57. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Дерень Д. О., Лазарюк В. В. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 57.
Bibliographic citation (APA): Deren, D., Kravcheniuk, K., & Lazaryuk, V. (2025). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 57. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Deren D., Kravcheniuk K., Lazaryuk V. (2025) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 57 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data wydania: 25-wrz-2025
Date of entry: 28-paź-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Strony: 1
Zakres stron: 57
Główna strona: 57
Strona końcowa: 57
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154
ISBN: 978-617-8751-03-6
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
Związane URL literatura: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X
Wykaz piśmiennictwa: 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (дата звернення 10.09.2025).
2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (дата звернення 10.09.2025)
References: 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (Date of appeal 10.09.2025).
2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (Date of appeal 10.09.2025)
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi