Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дерень, Д. О. | |
| dc.contributor.author | Кравченюк, Христина Юріївна | |
| dc.contributor.author | Лазарюк, Валерій Володимирович | |
| dc.contributor.author | Deren, D. | |
| dc.contributor.author | Kravcheniuk, K. | |
| dc.contributor.author | Lazaryuk, V. | |
| dc.coverage.temporal | 25 – 26 вересня 2025 р. | |
| dc.date.accessioned | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-28T15:46:40Z | - |
| dc.date.created | 2025-09-25 | |
| dc.date.issued | 2025-09-25 | |
| dc.identifier.citation | Дерень Д. О. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину / Д. О. Дерень, Христина Юріївна Кравченюк, Валерій Володимирович Лазарюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 57. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-03-6 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154 | - |
| dc.format.extent | 57 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 | |
| dc.relation.uri | https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ | |
| dc.relation.uri | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X | |
| dc.title | Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину | |
| dc.title.alternative | Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 | |
| dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2025 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 664.6 | |
| dc.relation.references | 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (дата звернення 10.09.2025). | |
| dc.relation.references | 2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (дата звернення 10.09.2025) | |
| dc.relation.referencesen | 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (Date of appeal 10.09.2025). | |
| dc.relation.referencesen | 2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (Date of appeal 10.09.2025) | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.citation.spage | 57 | |
| dc.citation.epage | 57 | |
| dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя | |
| dc.identifier.citation2015 | Дерень Д. О., Лазарюк В. В. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 57. | |
| dc.identifier.citationenAPA | Deren, D., Kravcheniuk, K., & Lazaryuk, V. (2025). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 57. [in Ukrainian]. | |
| dc.identifier.citationenCHICAGO | Deren D., Kravcheniuk K., Lazaryuk V. (2025) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 57 [in Ukrainian]. | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Deren_D-Improvement_of_the_technology_57.pdf | 411,61 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ICFSI_2025_Deren_D-Improvement_of_the_technology_57__COVER.png | 451,1 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.