Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorДерень, Д. О.
dc.contributor.authorКравченюк, Христина Юріївна
dc.contributor.authorЛазарюк, Валерій Володимирович
dc.contributor.authorDeren, D.
dc.contributor.authorKravcheniuk, K.
dc.contributor.authorLazaryuk, V.
dc.coverage.temporal25 – 26 вересня 2025 р.
dc.date.accessioned2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.available2025-10-28T15:46:40Z-
dc.date.created2025-09-25
dc.date.issued2025-09-25
dc.identifier.citationДерень Д. О. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину / Д. О. Дерень, Христина Юріївна Кравченюк, Валерій Володимирович Лазарюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 57. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-8751-03-6
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154-
dc.format.extent57
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
dc.relation.ispartofMaterials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
dc.relation.urihttps://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X
dc.titleУдосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину
dc.title.alternativeImprovement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2025
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (дата звернення 10.09.2025).
dc.relation.references2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (дата звернення 10.09.2025)
dc.relation.referencesen1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (Date of appeal 10.09.2025).
dc.relation.referencesen2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (Date of appeal 10.09.2025)
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.citation.spage57
dc.citation.epage57
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
dc.identifier.citation2015Дерень Д. О., Лазарюк В. В. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 57.
dc.identifier.citationenAPADeren, D., Kravcheniuk, K., & Lazaryuk, V. (2025). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 57. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGODeren D., Kravcheniuk K., Lazaryuk V. (2025) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 57 [in Ukrainian].
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.