Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154
| Titulua: | Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину |
| Beste titulu batzuk: | Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder |
| Egilea: | Дерень, Д. О. Кравченюк, Христина Юріївна Лазарюк, Валерій Володимирович Deren, D. Kravcheniuk, K. Lazaryuk, V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дерень Д. О. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину / Д. О. Дерень, Христина Юріївна Кравченюк, Валерій Володимирович Лазарюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 57. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic reference (2015): | Дерень Д. О., Лазарюк В. В. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 57. |
| Bibliographic citation (APA): | Deren, D., Kravcheniuk, K., & Lazaryuk, V. (2025). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 57. [in Ukrainian]. |
| Bibliographic citation (CHICAGO): | Deren D., Kravcheniuk K., Lazaryuk V. (2025) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 57 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025 Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025 |
| Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя |
| Gordailuaren-data: | 25-Sep-2025 |
| Date of entry: | 28-Oct-2025 |
| Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 25 – 26 вересня 2025 р. |
| UDC: | 664.6 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 57 |
| Start page: | 57 |
| End page: | 57 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154 |
| ISBN: | 978-617-8751-03-6 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025 © ФОП Паляниця В. А., 2025 |
| URL for reference material: | https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X |
| References (Ukraine): | 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (дата звернення 10.09.2025). 2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (дата звернення 10.09.2025) |
| References (International): | 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (Date of appeal 10.09.2025). 2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (Date of appeal 10.09.2025) |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| ICFSI_2025_Deren_D-Improvement_of_the_technology_57.pdf | 411,61 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| ICFSI_2025_Deren_D-Improvement_of_the_technology_57__COVER.png | 451,1 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.