Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154

Titolo: Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину
Titoli alternativi: Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder
Autori: Дерень, Д. О.
Кравченюк, Христина Юріївна
Лазарюк, Валерій Володимирович
Deren, D.
Kravcheniuk, K.
Lazaryuk, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дерень Д. О. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину / Д. О. Дерень, Христина Юріївна Кравченюк, Валерій Володимирович Лазарюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 25 – 26 вересня 2025 р. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2025. — С. 57. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic reference (2015): Дерень Д. О., Лазарюк В. В. Удосконалення технології виробництва хлібулочних виробів збагачених протеїновим порошком люпину // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, Тернопіль, 25 – 26 вересня 2025 р. 2025. С. 57.
Bibliographic citation (APA): Deren, D., Kravcheniuk, K., & Lazaryuk, V. (2025). Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 25 – 26 veresnia 2025 y., Ternopil, 57. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Deren D., Kravcheniuk K., Lazaryuk V. (2025) Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva khlibulochnykh vyrobiv zbahachenykh proteinovym poroshkom liupynu [Improvement of the technology for the production of bakery products enriched with lupine protein powder]. Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University (Tern., 25 – 26 veresnia 2025 y.), pp. 57 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, 2025
Materials of the 8th International Scientific and Technical Conference “The State and Prospects of Food Science and Industry” dedicated to the 30th anniversary of the founding of the Department of Food Biotechnology and Chemistry at Ivan Pulʼuj Ternopil National Technical University, 2025
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвяченої 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Data: 25-set-2025
Date of entry: 28-ott-2025
Editore: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25 – 26 вересня 2025 р.
UDC: 664.6
Number of pages: 1
Page range: 57
Start page: 57
End page: 57
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50154
ISBN: 978-617-8751-03-6
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2025
© ФОП Паляниця В. А., 2025
URL for reference material: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X
References (Ukraine): 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (дата звернення 10.09.2025).
2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (дата звернення 10.09.2025)
References (International): 1. Lupin (Lupinus spp.)-Fortified Bread: A Sustainable, Nutritionally, Functionally, and Technologically Valuable Solution for Bakery URL: https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9316204/ (Date of appeal 10.09.2025).
2. Effect of blending ratios of roasted and unroasted lupine flour on the physicochemical properties, antinutritional factors, and organoleptic qualities of wheat-lupine composite bread URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S277250222500650X (Date of appeal 10.09.2025)
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя (2025)

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
ICFSI_2025_Deren_D-Improvement_of_the_technology_57.pdf411,61 kBAdobe PDFVisualizza/apri
ICFSI_2025_Deren_D-Improvement_of_the_technology_57__COVER.png451,1 kBimage/pngVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.