Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 37

Total Visits per Month

四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 0 0 0 0 0 0 37

File Downloads

Views
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
美国 16
德国 6
法国 5
乌克兰 4
保加利亚 2
加拿大 1
伊朗 1
日本 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Redwood City 2
Woodbridge 2
Emeryville 1
Orlando 1
Tokyo 1
Toronto 1