閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 37 |
月別閲覧数
4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf | 1 |
cover.jpg | 1 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 16 |
ドイツ | 6 |
フランス | 5 |
ウクライナ | 4 |
ブルガリア | 2 |
カナダ | 1 |
イラン | 1 |
日本 | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
Mountain View | 7 |
Durham | 3 |
Redwood City | 2 |
Woodbridge | 2 |
Emeryville | 1 |
Orlando | 1 |
Tokyo | 1 |
Toronto | 1 |