Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 37

Total Visits per Month

április 2025 május 2025 június 2025 július 2025 augusztus 2025 szeptember 2025 október 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 0 0 0 0 0 0 37

File Downloads

Views
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
United States 16
Germany 6
France 5
Ukraine 4
Bulgaria 2
Canada 1
Iran 1
Japan 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Redwood City 2
Woodbridge 2
Emeryville 1
Orlando 1
Tokyo 1
Toronto 1