Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 37

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 0 0 0 0 0 0 37

Звантажень файлу

Переглядів
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf 1
cover.jpg 1

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 16
Germany 6
France 5
Україна 4
Bulgaria 2
Canada 1
Iran 1
Japan 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 7
Durham 3
Redwood City 2
Woodbridge 2
Emeryville 1
Orlando 1
Tokyo 1
Toronto 1