Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 147

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 0 0 0 0 135 9 3

Звантажень файлу

Переглядів
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf 14
cover.jpg 1

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 70
Bulgaria 29
Україна 11
Germany 6
France 5
Brazil 3
United Kingdom 3
Iran 2
Bangladesh 1
Belgium 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 26
Mountain View 9
Lewes 5
Chicago 4
Dnepropetrovsk 3
Durham 3
London 3
Orem 2
Redwood City 2
San Jose 2