Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 37

Total Visits per Month

april 2025 mai 2025 juni 2025 juli 2025 august 2025 september 2025 oktober 2025
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 0 0 0 0 0 0 37

File Downloads

Views
Boroshno_vyrobnytstvo_2024.pdf 1
cover.jpg 1

Top Country Views

Views
United States 16
Germany 6
France 5
Ukraine 4
Bulgaria 2
Canada 1
Iran 1
Japan 1

Top City Views

Views
Mountain View 7
Durham 3
Redwood City 2
Woodbridge 2
Emeryville 1
Orlando 1
Tokyo 1
Toronto 1