Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50015

Назва: Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії
Інші назви: Universal energy saving a knife for cutters periodic action
Автори: Закалов, О.
Бортник, A.
Zakalov, O.
Bortnik, A.
Приналежність: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Закалов О. Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії / О. Закалов, A. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 2. — С. 66–70. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Бібліографічне посилання: Закалов О., Бортник A. Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії // Вісник ТДТУ, Тернопіль. 2004. Том 9. № 2. С. 66–70.
Bibliographic citation (APA): Zakalov, O., & Bortnik, A. (2004). Universalnyi enerhozberihaiuchyi nizh dlia kuteriv periodychnoi dii [Universal energy saving a knife for cutters periodic action]. Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 9(2), 66-70. TSTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Zakalov O., Bortnik A. (2004) Universalnyi enerhozberihaiuchyi nizh dlia kuteriv periodychnoi dii [Universal energy saving a knife for cutters periodic action]. Scientific Journal of the Ternopil State Technical University (Tern.), vol. 9, no 2, pp. 66-70 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (9), 2004
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (9), 2004
Журнал/збірник: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Випуск/№ : 2
Том: 9
Дата публікації: 18-тра-2004
Дата подання:  11
Дата внесення: 5-вер-2025
Видавництво: ТДТУ
TSTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
УДК: 637.185
Кількість сторінок: 5
Діапазон сторінок: 66-70
Початкова сторінка: 66
Кінцева сторінка: 70
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз впливу геометричних параметрів кутерних ножів на якість подрібнення сировини та споживання електроенергії під час кутерування. На основі аналізу роботи ріжучих робочих органів запропоновано нову конструкцію універсальних ножів з метою зменшення матеріаломісткості, енергоспоживання та нагрівання фаршу при подрібненні м’ясопродуктів у кутерах періодичної дії
The analysis of influencing of geometrical parameters of cutters knives is conducted on quality of growing of raw material and consumption of electric power shallow during cutting. On the basis of analysis of work of cutting working organs a new construction of universal knives is offered with the purpose of reduction of material сapacity, energy consumption and heating of stuffing at growing of meat products shallow at cutters periodic action
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50015
ISSN: 1727-7108
Власник авторського права: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2004
Перелік літератури: 1. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности.- М.: Пищевая промышленность, 1971.-519 с.
2. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348 с.
3. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості К.: Нова книга, 2000. – 575 с.
4. Косой В.Д. Совершенствование процесса производства варёных колбас. – М.:Лёгкая и пищевая промышленость, 1983. – 272 с.
References: 1. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519 p.
2. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348 p.
3. Hulyi I.S. Obladnannia pidpryiemstv pererobnoi ta kharchovoi promyslovosti K., Nova knyha, 2000, 575 p.
4. Kosoi V.D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas, M.:Lehkaia i pishchevaia promyshlenost, 1983, 272 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.