Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50015

Tytuł: Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії
Inne tytuły: Universal energy saving a knife for cutters periodic action
Authors: Закалов, О.
Бортник, A.
Zakalov, O.
Bortnik, A.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О. Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії / О. Закалов, A. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 2. — С. 66–70. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Bibliographic reference (2015): Закалов О., Бортник A. Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії // Вісник ТДТУ, Тернопіль. 2004. Том 9. № 2. С. 66–70.
Bibliographic citation (APA): Zakalov, O., & Bortnik, A. (2004). Universalnyi enerhozberihaiuchyi nizh dlia kuteriv periodychnoi dii [Universal energy saving a knife for cutters periodic action]. Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 9(2), 66-70. TSTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Zakalov O., Bortnik A. (2004) Universalnyi enerhozberihaiuchyi nizh dlia kuteriv periodychnoi dii [Universal energy saving a knife for cutters periodic action]. Scientific Journal of the Ternopil State Technical University (Tern.), vol. 9, no 2, pp. 66-70 [in Ukrainian].
Część publikacji: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (9), 2004
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (9), 2004
Journal/kolekcja: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Release/№ : 2
Tom: 9
Data wydania: 18-maj-2004
Data archiwizacji:  11
Date of entry: 5-wrz-2025
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
UDC: 637.185
Strony: 5
Zakres stron: 66-70
Główna strona: 66
Strona końcowa: 70
Abstract: Проведено аналіз впливу геометричних параметрів кутерних ножів на якість подрібнення сировини та споживання електроенергії під час кутерування. На основі аналізу роботи ріжучих робочих органів запропоновано нову конструкцію універсальних ножів з метою зменшення матеріаломісткості, енергоспоживання та нагрівання фаршу при подрібненні м’ясопродуктів у кутерах періодичної дії
The analysis of influencing of geometrical parameters of cutters knives is conducted on quality of growing of raw material and consumption of electric power shallow during cutting. On the basis of analysis of work of cutting working organs a new construction of universal knives is offered with the purpose of reduction of material сapacity, energy consumption and heating of stuffing at growing of meat products shallow at cutters periodic action
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50015
ISSN: 1727-7108
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2004
Wykaz piśmiennictwa: 1. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности.- М.: Пищевая промышленность, 1971.-519 с.
2. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348 с.
3. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості К.: Нова книга, 2000. – 575 с.
4. Косой В.Д. Совершенствование процесса производства варёных колбас. – М.:Лёгкая и пищевая промышленость, 1983. – 272 с.
References: 1. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519 p.
2. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348 p.
3. Hulyi I.S. Obladnannia pidpryiemstv pererobnoi ta kharchovoi promyslovosti K., Nova knyha, 2000, 575 p.
4. Kosoi V.D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas, M.:Lehkaia i pishchevaia promyshlenost, 1983, 272 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 2



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi