Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50015

Títol: Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії
Altres títols: Universal energy saving a knife for cutters periodic action
Autor: Закалов, О.
Бортник, A.
Zakalov, O.
Bortnik, A.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О. Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії / О. Закалов, A. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2004. — Том 9. — № 2. — С. 66–70. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Bibliographic reference (2015): Закалов О., Бортник A. Універсальний енергозберігаючий ніж для кутерів періодичної дії // Вісник ТДТУ, Тернопіль. 2004. Том 9. № 2. С. 66–70.
Bibliographic citation (APA): Zakalov, O., & Bortnik, A. (2004). Universalnyi enerhozberihaiuchyi nizh dlia kuteriv periodychnoi dii [Universal energy saving a knife for cutters periodic action]. Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 9(2), 66-70. TSTU. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Zakalov O., Bortnik A. (2004) Universalnyi enerhozberihaiuchyi nizh dlia kuteriv periodychnoi dii [Universal energy saving a knife for cutters periodic action]. Scientific Journal of the Ternopil State Technical University (Tern.), vol. 9, no 2, pp. 66-70 [in Ukrainian].
Is part of: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (9), 2004
Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (9), 2004
Journal/Collection: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Issue: 2
Volume: 9
Data de publicació: 18-de -2004
Submitted date:  11
Date of entry: 5-de -2025
Editorial: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
UDC: 637.185
Number of pages: 5
Page range: 66-70
Start page: 66
End page: 70
Resum: Проведено аналіз впливу геометричних параметрів кутерних ножів на якість подрібнення сировини та споживання електроенергії під час кутерування. На основі аналізу роботи ріжучих робочих органів запропоновано нову конструкцію універсальних ножів з метою зменшення матеріаломісткості, енергоспоживання та нагрівання фаршу при подрібненні м’ясопродуктів у кутерах періодичної дії
The analysis of influencing of geometrical parameters of cutters knives is conducted on quality of growing of raw material and consumption of electric power shallow during cutting. On the basis of analysis of work of cutting working organs a new construction of universal knives is offered with the purpose of reduction of material сapacity, energy consumption and heating of stuffing at growing of meat products shallow at cutters periodic action
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50015
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2004
References (Ukraine): 1. Пелеев А.Н. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности.- М.: Пищевая промышленность, 1971.-519 с.
2. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348 с.
3. Гулий І.С. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості К.: Нова книга, 2000. – 575 с.
4. Косой В.Д. Совершенствование процесса производства варёных колбас. – М.:Лёгкая и пищевая промышленость, 1983. – 272 с.
References (International): 1. Peleev A.N. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971.-519 p.
2. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348 p.
3. Hulyi I.S. Obladnannia pidpryiemstv pererobnoi ta kharchovoi promyslovosti K., Nova knyha, 2000, 575 p.
4. Kosoi V.D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas, M.:Lehkaia i pishchevaia promyshlenost, 1983, 272 p.
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Вісник ТДТУ, 2004, том 9, № 2



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.